سس دبه ای رعنا موهای شما را قرمز می کند

اگرچه سس دبه ای رعنا حاوی ویتامین یا مواد معدنی زیادی نیست، اما سرشار از ماده شیمیایی گیاهی قدرتمند لیکوپن است. لیکوپن یک کاروتنوئید با خواص آنتی اکسیدانی است که ممکن است با سرطان مبارزه کند، از قلب و مغز شما محافظت کند و از باروری مردان حمایت کند.

مضرات احتمالی سس کچاپ عبارتند از: نسبتاً قند بالایی دارد. 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ می تواند حاوی 7 درصد یا بیشتر از DV قند شما باشد.

اگر عاشق سس گوجه فرنگی هستید و 4 تا 5 قاشق غذاخوری با یک وعده غذایی می خورید، می توانید 35 درصد یا بیشتر از DV را برای شکر صرفاً از سس کچاپ مصرف کنید.

نمکش نسبتا زیاده اکثر محصولات سس کچاپ بسته بندی شده نیز دارای نمک بالایی هستند. اگر به نمک حساس هستید، خوردن نمک زیاد ممکن است به فشار خون بالا، بیماری قلبی و سایر نگرانی‌های سلامتی کمک کند.

سس

یک غذای اسیدی است گوجه فرنگی یک ماده غذایی بسیار اسیدی است، بنابراین محصولات گوجه فرنگی غلیظ مانند سس گوجه فرنگی تفاوتی ندارند.

اگر از سوزش سر دل یا رفلاکس رنج می برید، خوردن بیش از حد سس گوجه فرنگی می تواند این شرایط را بدتر کند.

اگرچه غیر معمول است، اما ممکن است آلرژی یا حساسیت به سس کچاپ داشته باشید. آلرژی به سس گوجه فرنگی ممکن است ناشی از گوجه فرنگی یا سایر مواد موجود در چاشنی مانند سرکه حاوی سولفیت، سالیسیلات و گلوتن باشد.
خوردن سس کچاپ در حد اعتدال مانند چند قاشق غذاخوری در یک زمان خطرات زیادی ندارد.

با این حال، اگر در مورد مصرف قند یا نمک خود نگران هستید، یا اگر رفلاکس اسید، سوزش سر دل یا آلرژی غذایی دارید، ممکن است بخواهید مصرف خود را محدود کنید.

اگرچه سس کچاپ در صورت مصرف متعادل می تواند بخشی از یک رژیم غذایی متعادل باشد، ممکن است زمان هایی وجود داشته باشد که بخواهید به جای آن از یک جایگزین سالم تر استفاده کنید.