در مقایسه با انداختن ظرف در ماشین ظرفشویی، مراقبت از قابلمه چدن گرانیتی میلان ممکن است در نگاه اول کار اضافی زیادی به نظر برسد.
اما هنگامی که این فرآیند را چند بار انجام دادید، ممکن است تصمیم بگیرید که چند دقیقه اضافی که صرف مراقبت از چدن خود می کنید ارزش داشتن یک ظروف نچسب محکم را دارد که می تواند بارها و بارها استفاده شود.
در اینجا یک مرور کلی از هر مرحله در مراقبت از ظروف چدنی آورده شده است:
چدن “چدن” از ظروف پخت و پز در برابر زنگ زدگی محافظت می کند و یک سطح طبیعی نچسب ایجاد می کند. مسلماً این مهم ترین مرحله برای مراقبت از چدن است.
چاشنی با پوشاندن چدن در روغن مایع چربی مانند و حرارت دادن آن از نقطه دود تا پلیمریزه شدن چربی عمل می کند. هنگامی که چربی پلیمریزه می شود، از مایع به یک جامد نرم و سخت تبدیل می شود که ظروف آهن متخلخل آن را جذب می کند و سطحی نچسب ایجاد می کند.
تقریباً از هر نوع روغن پخت و پز می توان برای چاشنی چدن استفاده کرد، اما به خاطر داشته باشید که روغن هایی با طعم قوی، مانند آووکادو یا روغن دانه کنجد، ممکن است متعاقباً به ظروف آشپزی شما و غذاهایی که در آن تهیه می کنید طعم دهند.
بسیاری از مردم دوست دارند از یک روغن پایه گیاهی یا کانولا استفاده کنند، زیرا آنها مقرون به صرفه هستند، به راحتی پیدا می شوند و طعم خنثی دارند.
از هر روغنی که در نهایت استفاده می کنید، حتما تابه خود را از نقطه دود روغن رد کنید تا پلیمریزاسیون اتفاق بیفتد.
با یک تکه ظروف تمیز شروع کنید، یک لایه روغن سبک بمالید (روغن بیش از حد باعث ایجاد یک ماهیتابه چسبناک می شود) روی کل چیز از جمله بالا و پایین، داخل و خارج و هر دسته.
تکه ظروف را در فر از قبل گرم شده بین 450 درجه فارنهایت تا 500 درجه فارنهایت (232 تا 260 درجه سانتیگراد) به مدت تقریباً یک ساعت قرار دهید. معمولاً ایده خوبی است که یک ماهیتابه را در طبقه پایینی فر قرار دهید تا روغنی که ممکن است از بین برود گرفته شود.