جو در قم در تولید برق نقش مهمی دارد

یکی از غلاتی که دارای مس است جو در قم می باشد که ممکن است در کاهش علائم آرتریت روماتوئید نیز مفید باشد. مس رادیکال های آزاد را خلع سلاح می کند و در نتیجه به بازسازی سلولی کمک می کند.

مس برای ایجاد ارتباط متقابل کلاژن و الاستین ضروری است و باعث انعطاف پذیری استخوان ها و مفاصل می شود.

جو همچنین سرشار از فسفر است که به بازسازی سلولی کمک می کند. فسفر به تشکیل استخوان کمک می کند.

این یک بلوک ساختمانی ضروری کد ژنتیکی است و نقش مهمی در غشای سلولی سالم و سیستم عصبی ما دارد.

جو منبع عالی نیاسین (ویتامین B) است که فواید زیادی برای سیستم قلبی عروقی ما دارد.

نیاسین می تواند به کاهش کلسترول بد، لیپوپروتئین (a) و رادیکال های آزاد کمک کند. همچنین خطر لخته شدن خون را کاهش می دهد.

جو

یک مطالعه ژاپنی 44 مرد مبتلا به کلسترول بالا را مورد بررسی قرار داد و نشان داد که افزودن جو به رژیم غذایی آنها به طور قابل توجهی کلسترول سرم و چربی احشایی را کاهش می دهد که از عوامل شناخته شده در خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی هستند.

اسید پروپیونیک تولید شده از فیبر نامحلول جو نیز ممکن است تا حدی مسئول خواص کاهش دهنده کلسترول آن باشد.

فعالیت آنزیم HMG-CoA ردوکتاز را کاهش می دهد و به کاهش سطح کلسترول خون کمک می کند.

جو به کاهش سطح تری گلیسیرید کمک می کند. برخی ممکن است با افزایش مصرف جو از سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنند.

همچنین جو سرشار از فیبر نامحلول است. این فرضیه وجود دارد که فیبر نامحلول باعث کاهش ترشح اسید صفراوی می شود که به تشکیل سنگ کیسه صفرا کمک می کند.

محققان بریتانیایی چگونگی تأثیر مصرف فیبر بر زنان پیش از یائسگی را بررسی کردند.

آنها دریافتند که رژیم غذایی غنی از فیبر از غلات کامل، مانند جو، تا 50 درصد کاهش سرطان سینه را ارائه می دهد.

با این حال، مطالعه دیگری روی زنان یائسه مورد بررسی قرار گرفت و کاهش 34 درصدی خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنانی که غلات کامل مانند جو مصرف می کردند، نشان داد.